wksmits.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom!
  Na ons huwelijk in Dokkum, de verlate huwelijksreis naar Zuidoost Azië, en onze gezamelijke promotie in Groningen, bevinden wij (Danka en Wiep Klaas) ons momenteel in Somerville, in de Verenigde Staten van Amerika waar we allebei werken aan een universiteit (Northeastern University en MIT).
   
  Via dit blog willen we het thuisfront op de hoogte houden van ons doen en laten.
  Een reactie op onze berichtjes of een e-mail wordt natuurlijk altijd gewaardeerd, ook als we geen tijd zouden hebben om direct persoonlijk te reageren.
   
  Alvast bedankt!
  23 augustus 2007; Promotie foto's eindelijk online
  Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden; er is een hoop veranderd in die korte tijd!
   
  Danka en ik hebben eindelijk een soort van selectie gemaakt uit de bijna 1000 fotos (of waren het er meer?) van onze dubbelpromotie. We hebben twee selecties gemaakt: een formele, en een informele.

  De formele is alleen van de openbare verdediging van de proefschriften, en kun je vinden op http://defense.wksmits.nl - dit was ook de link die al in het welkomst menuutje links in het scherm stond gedurende een paar weken. Wel de meest fancy pagina...
   
  De waarschijnlijk voor velen veel interessante informele selectie omvat ook het feest
  Deze foto's staan op Picasaweb - geen fancy layout, maar wel functioneel.
  We hebben met een selectie van zo'n 500 foto's ons best gedaan om iedereen die aanwezig was ook vertegenwoordigd te zien op een foto - als je jezelf niet terug kunt vinden was er waarschijnlijk geen foto waar je op stond.
   
  Om enigzins ruimte te besparen op mijn Picasa account, en ook om het een werkbare downloadtijd te houden heb ik de fotos verkleind tot 1600 pixels. Mocht je toch een grotere versie willen, moet je even mailen.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl