wksmits.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom!
  Na ons huwelijk in Dokkum, de verlate huwelijksreis naar Zuidoost Azië, en onze gezamelijke promotie in Groningen, bevinden wij (Danka en Wiep Klaas) ons momenteel in Somerville, in de Verenigde Staten van Amerika waar we allebei werken aan een universiteit (Northeastern University en MIT).
   
  Via dit blog willen we het thuisfront op de hoogte houden van ons doen en laten.
  Een reactie op onze berichtjes of een e-mail wordt natuurlijk altijd gewaardeerd, ook als we geen tijd zouden hebben om direct persoonlijk te reageren.
   
  Alvast bedankt!
  18 juli 2008; Pre-wedding party
  Zomaar even een fotootje; voor de gezelligheid
   
   
  De foto is gemaakt op de pre-wedding party van Ramon en Melike (de derde en vierde van rechts), in de bekende uitgaansgelegenheid Caprice (dansclub); ze gaan in augustus trouwen op Cyprus (zij komt van Cyprus, hij komt uit Spanje).
   
  Samen met Ramon co-chair ik de volgende editie van de European Career Fair @ MIT. Daarvoor zijn we inmiddels druk bezig met de voorbereidingen; vastleggen van acomodatie, contract onderhandelingen met het hotel, recruteren van het team, het (laten) maken van verbeteringen in de website, het opstellen van documenten en, tot slot, ook nog het ontwerpen van een identity (huisstijl), zoals dat zo mooi heet. Dat laatste gebeurt door een professioneel ontwerper, in samenwerking met het Publishing Services Bureau van MIT.

  Reacties

  op 04-08-2008 22:16
  wat ons opvalt is dat er zoveel nationaliteiten steeds elkaar ontmoeten en samenwerken: dat geeft toch hoop voor de toekomst!!!!En zo wordt de aarde maar een bolletje waar je overheen reist en her en der wat bezig bent grtjs uit Dokkum
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl