wksmits.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom!
  Na ons huwelijk in Dokkum, de verlate huwelijksreis naar Zuidoost Azië, en onze gezamelijke promotie in Groningen, bevinden wij (Danka en Wiep Klaas) ons momenteel in Somerville, in de Verenigde Staten van Amerika waar we allebei werken aan een universiteit (Northeastern University en MIT).
   
  Via dit blog willen we het thuisfront op de hoogte houden van ons doen en laten.
  Een reactie op onze berichtjes of een e-mail wordt natuurlijk altijd gewaardeerd, ook als we geen tijd zouden hebben om direct persoonlijk te reageren.
   
  Alvast bedankt!
  9-10 augustus 2008; Eli op bezoek
  De wereld is klein; soms zou je willen dat 'ie nog een stukje kleiner was, maar op andere momenten realiseer je je dat alles tegenwoordig binnen handbereik is.
   
  Het afgelopen weekend was Eli op bezoek; oud-collega en paranimf van Danka. Zoals we inmiddels gewend zijn, was hij op weg naar een conferentie en greep hij de gelegenheid aan om oude bekenden op te zoeken.
   
  Eli werkt inmiddels al weer een paar jaar in München, en een oud-collega uit het lab aldaar werkt inmiddels ook in Boston. Na aankomst in Boston is hij eerst bij hen op bezoek geweest. Zaterdagmiddag hadden we afgesproken in de stad, en zijn we daarna met zijn allen wezen eten in de Mission, een bar die populair is bij mensen die in het Longwood Medical Area werken. Onder het genot van enkele glazen Hoegaarden (wat momenteel overal geadverteerd wordt) hebben we lekker bij kunnen praten.
   
  Eli's oud-collega uit München, Mario, werkt tegenwoordig op Harvard Medical School, vlakbij het lab waar Danka een aantal maanden heeft gewerkt. Wat misschien nog wel frappanter is, is dat zijn vriendin Sylvia in het Schwartz lab aan MIT werkt. Dat is dus één verdieping lager dan waar ik werk, in hetzelfde gebouw. Toch zijn we mekaar nog nooit tegengekomen... 
   
  Genietend van een kopje koffie van Peets
   
  De volgende dag hebben we het rustig aan gedaan; na een ontbijt op onze porch heeft Eli al zijn spullen weer ingepakt, en zijn we naar Harvard Square gelopen. Daar hebben we een kop koffie gedronken bij Peets, één van de betere koffiezaken in Boston en omgeving (andere favorieten zijn Bloc 11, vlakbij ons huis, en 1369 Coffee House aan Inman Sq).
   
  Omdat de bus naar het conferentie-oord om een uur of drie vanaf het vliegveld vertrok, hebben we Eli vroeg op de middag afgezet bij de broer van een collega van Eli uit München, die ook in Somerville woont. Deze heeft hen vervolgens naar het vliegveld gebracht.
   
  Een kort maar krachtig bezoek. Misschien kunnen we de volgende keer in München op bezoek?
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl