wksmits.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom!
  Na ons huwelijk in Dokkum, de verlate huwelijksreis naar Zuidoost Azië, en onze gezamelijke promotie in Groningen, bevinden wij (Danka en Wiep Klaas) ons momenteel in Somerville, in de Verenigde Staten van Amerika waar we allebei werken aan een universiteit (Northeastern University en MIT).
   
  Via dit blog willen we het thuisfront op de hoogte houden van ons doen en laten.
  Een reactie op onze berichtjes of een e-mail wordt natuurlijk altijd gewaardeerd, ook als we geen tijd zouden hebben om direct persoonlijk te reageren.
   
  Alvast bedankt!
  16 augustus 2009; Wasbeer op bezoek
  Voor een stedelijke omgeving, zijn er in Boston best veel dieren te zien. We hebben al eerder eens geschreven over de grijze eekhoorns, die je hier veel ziet (al moet ik zeggen dat er dit jaar een stuk minder zijn dan voorgaande jaren - een gevolg van de strenge winter?). Ook roofvogels zijn verrassend genoeg niet heel schaars; laatst nog zat er één op een lantaarnpaal een pasgevangen prooi te verorberen.

  Toch hadden we het afgelopen weekend een primeur; een wasbeertje (heet hier raccoon). Deze alleseters zijn vrij algemeen in de VS, zelfs in stedelijke gebieden, maar meestal zie je ze niet; ze zijn namelijk met name 's nachts actief.
  Dit maal werden we bij het ontbijt op onze porch verrast door een wasbeertje die zich in een holte van de boom had verschuild, waar vorig jaar eenhoorns woonden. We waren snel genoeg om de camera tevoorschijn te halen en een paar plaatjes te schieten, voordat onze gast weer verdween...
   
   

  Reacties

  op 22-08-2009 21:26
  was een erg nieuwsgierig wasbeertje dat jullie zulke duidelijke foto's konden maken H en M te D
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl