wksmits.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom!
  Na ons huwelijk in Dokkum, de verlate huwelijksreis naar Zuidoost Azië, en onze gezamelijke promotie in Groningen, bevinden wij (Danka en Wiep Klaas) ons momenteel in Somerville, in de Verenigde Staten van Amerika waar we allebei werken aan een universiteit (Northeastern University en MIT).
   
  Via dit blog willen we het thuisfront op de hoogte houden van ons doen en laten.
  Een reactie op onze berichtjes of een e-mail wordt natuurlijk altijd gewaardeerd, ook als we geen tijd zouden hebben om direct persoonlijk te reageren.
   
  Alvast bedankt!
  2 september 2009; Reunie in Mt. Auburn
  In de voorbereiding op de bevalling hebben we verscheidene cursussen en meetings bijgewoond, om ons erop voor te bereiden. Onvermijdelijk kom je dan ook een aantal malen dezelfde personen tegen; ze zijn immers min of meer in dezelfde fase van de zwangerschap als jij. Een aantal stellen had zelfs een due date die binnen een paar weken van onze uitgerekende datum viel.
   
  Toen wij op bij Verloskunde kwamen, hoorden we dat één van onze bekenden - Loukia en Nick - inmiddels ouders waren geworden van een dochter. We hebben hen tijdens onze lange aanloop dan ook een keer bezocht (konden we tenminste even van de afdeling af). Omdat zij een "normale" bevalling hadden, werden ze ontslagen op het moment dat ik net met Amelia binnenkwam voor de eerste controle.
   
   
  Loukia en Danka
   
  Nadat wij ons avontuur hadden beleefd, kwamen er nog twee stellen binnen die we kenden. Rajiv en Reena werden eveneens via keizersnee ouders van een dochter, en we zijn bij mekaar op kraambezoek geweest in het ziekenhuis.
   
   
  Rajiv, Reena en hun dochter, samen met ons gezinnetje
   
  Het derde koppel was Mike & Yuko. Zij waren een aantal weken na ons uitgerekend maar hun tweeling werd eerder gehaald om problemen te voorkomen.
   
   
  Danka, samen met Yuko (beschuit met muisjes erbij) & Mike
   
  In de dagen na de bevalling ben ik op een gegeven moment even naar huis geweest om wat meer kleren te halen (we waren er niet vanuit gegaan dat we een volle week in het ziekenhuis zouden zijn). Op de terugweg heb ik bij Cardullo's in Harvard Sq Van der Meulen beschuit gekocht, zodat we alle bekenden en het personeel in het ziekenhuis konden laten meegenieten van de uit Nederland meegenomen roze muisjes....

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl