wksmits.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom!
  Na ons huwelijk in Dokkum, de verlate huwelijksreis naar Zuidoost Azië, en onze gezamelijke promotie in Groningen, bevinden wij (Danka en Wiep Klaas) ons momenteel in Somerville, in de Verenigde Staten van Amerika waar we allebei werken aan een universiteit (Northeastern University en MIT).
   
  Via dit blog willen we het thuisfront op de hoogte houden van ons doen en laten.
  Een reactie op onze berichtjes of een e-mail wordt natuurlijk altijd gewaardeerd, ook als we geen tijd zouden hebben om direct persoonlijk te reageren.
   
  Alvast bedankt!
  19 september - 5 oktober 2009; pake en beppe op bezoek
  Heit en mem (of eigenlijk moet ik nu pake en beppe zeggen) zijn nog een paar weken langer gebleven, zodat er ook rustig tijd voor hen was om een aantal uitstapjes (New York, Salem, Harbor Islands) te maken zonder dat ze zich schuldig hoefden te voelen dat er kostbare tijd verloren ging die ook met Amelia door had kunnen worden gebracht
   
    
  Trotse beppe en pake
   
  Nu Annelies niet langer in onze woonkamer bivakkeerde, verruilden mijn ouders hun B&B adres dan ook voor onze slaapbank; op die manier waren ze niet alleen dichter bij Amelia, maar konden ook de handen uit de mouwen steken zodat Danka er niet alleen voor stond (ik ben inmiddels weer aan het werk). Het was erg fijn om ons niet druk te hoeven maken over het avondeten (naast dat het natuurlijk gezellig was om met zijn allen te eten - zie hieronder), maar ook dat daarna de vuile vaat als sneeuw voor de zon verdween.
   
   
  Drie kleine kleutertjes...
   
  Ook in deze weken werden er natuurlijk ettelijke foto's gemaakt; ik geloof dat mijn ouders uiteindelijk met 4 DVD's met foto's en filmpjes (met name van Amelia natuurlijk) zijn vertrokken. Genoeg om thuis weer te laten zien, en avonden lang te bekijken om een selectie te maken om te laten afdrukken... Er zitten zoveel mooie plaatjes bij dat het nog niet meevalt om niet het hele blog ermee vol te zetten, maar hierbij dan toch even een tweetal plaatjes zodat ook jullie weten hoe Amelia er ook al weer uitziet 
   
   
  Op het aankleedkussen na het bad
   
   
  Hmm, wat is dit op mijn hoofd?
   
  Tijdens de visite van mijn ouders kwamen er ook twee postpakketjes bij ons aan; één was afkomstig uit Polen (van Danka's moeder en Piotr, Jola, Julia en Igor, het gezin van Danka's broer). Het bevatte ondermeer CDs met Poolse kinderliedjes, en een aantal bekende Poolse kinderboeken. Kan ik ook nog wat van opsteken... Het tweede pakketje was bedoeld om het kadootje van Lonneke, dat Annelies had vergeten te versturen, maar was daarnaast ook nog volgepakt met allerlei andere kadootjes.
   

  Met alle kadootjes uit Polen
   
   
  Met alle kadootjes uit het Groningse
   
  Natuurlijk moest er ook van de aanwezigheid van mijn ouders gebruik worden gemaakt om een aantal dingen te doen die anders moeilijk zouden zijn geweest, met maar 1 paar handen; zo hebben mem en Danka ondermeer tijdens een middagslaapje van Amelia haar bloten voeten ingesmeerd met kleurige waterverf en afdrukken gemaakt, zodat we over een jaar of zo kunnen zien hoe poezelig klein die voetjes toen toch waren (nou ja, erg kleine voetjes heeft ze nou ook weer niet).
   
   
  Waterverven
   
  Eigenlijk waren de vier werken dat heit en mem hier waren ook zo weer om. En hoewel het daarna ook wel weer rustig is om het huis voor jezelf te hebben, missen we hun aanwezigheid natuurlijk wel. Ook Amelia was de eerste paar dagen zichtbaar van slag; ik denk dat zij ook wel heeft gevoeld dat alles anders was dan in de weken ervoor.
   
  Om het bezoek in stijl af te sluiten besloten we ook dit keer om een trip te maken op de dag voordat het vliegtuig vertrok; of eigenlijk was het de bedoeling om het nog een dag eerder te doen, maar toen was het zo'n noodweer dat het ons wijzer leek het nog maar een dag uit te stellen. Over die trip hierna meer in een afzonderlijke blog.
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl